Hanze Media Groep opent nieuwe vacaturebank voor booming ICT sector


What’s in the name? Alles. ICTvacatures.nl is een nieuwe vacaturebank voor de IT/ICT. Een logische vindplaats voor ICT vacatures, de naam zegt het al.

De in juli 2013 gelanceerde website voor de ICT sector is een antwoord op de ontwikkelende markt. Afgelopen half jaar was er een stijging van het aantal ICT vacatures met ruim 16 procent ten opzichte van de eerste helft van 2012. De ICT sector is dus booming en de werkgelegenheid is zelfs groeiende.  Doordat bedrijven een groeiende behoefte hebben aan automatisering en bedrijfsdata zoeken zij kundige ict’ers. Er is vraag naar software ontwikkelaars, business consultants, projectmanagers en diverse beheersmatige functies. Informatieanalisten is het beroep dat het meeste in de lift zit op de ICT-arbeidsmarkt.

Een trend die daarbij al enige tijd waarneembaar is dat werk- en opdrachtgevers steeds hogere eisen stellen aan kandidaten voor ICT vacatures. Ze moeten voldoen aan eisen voor specifieke vak- en branchekennis, certificering en persoonlijke vaardigheden. Dit gegeven maakt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger.

Finding professionals

Hanze Media Groep gelooft in de kracht van het platform waar werkgever en werknemer samenkomen. Een vacaturebank gericht op de ICT helpt zo werkgevers en werkzoekenden om elkaar beter te vinden op de arbeidsmarkt. Ons team is toegewijd en doet er alles aan om de werknemer en de werkgever hun doel te laten behalen, omdat dit het beste bij ons naar boven haalt. Daarbij gaan we altijd op zoek naar meer. Want alles is mogelijk en wij laten ons graag uitdagen hoe wij dit samen met u kunnen behalen. Wij geloven in finding professionals!

Ter introductie kunt u bij ons tot het einde van dit jaar gratis uw ICT-personeel werven. Wij helpen u graag verder.

Wat u concreet kunt verwachten voor een samenwerking met ICTvacatures:

  • Plaatsing op ICTvacatures.nl of een van onze andere websites
  • Premium posities op Indeed, Jooble, Banen.nl, Trovit, Jobrapido
  • Doorplaatsing en promotie via alle Social Media kanalen
  • Positie in de Matchmail (mailing)
  • Betere vindbaarheid van uw bedrijf via Google, tevens een bedrijfspresentatie met Full colour logo op twee websites
  • Eventueel bijboeken topvacaturepakket (inclusief plaatsing in de banensectie van LinkedIn t.w.v. € 139,- nu voor € 100,-)