VNOM

VNOM_technisch_uitzendbureauVNOM is een technisch uitzend- en detacheringsbureau met een specialisatie in de techniek. Wij bemiddelen in technisch personeel en brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en techniek. Door de groeiende markt is de vraag naar gespecialiseerd en gekwalificeerd personeel groter dan ooit te voren. Van timmerman tot aan lasser, wij vinden voor hen de baan die bij hen past! Wij streven naar het realiseren van vast dienstverband.

Samenwerking

In 2012 zijn wij de samenwerking aangegaan met Hanze Mediagroep. 6 jaar later zijn wij nog steeds tevreden met deze keuze. Onze technische vacatures en bouw vacatures zijn bij Hanze Media Groep in goede handen. Zij plaatsen zorgvuldig deze vacatures op hun jobsites. Mede dankzij hen stijgt het aantal sollicitanten en kunnen wij zowel de klant als kandidaat tevreden maken. Gedurende deze periode zijn wij natuurlijk niet stil blijven zitten. Naast de branche werktuigbouwkunde, elektro- en installatietechniek en bouw, is er afgelopen jaar ‘office’ bijgekomen. Ook de office vacatures passen binnen het brede aanbod van Hanze Media Groep. Maar, dat is nog niet alles!

Uitbreiding

De stijgende vraag, gecombineerd met schaarste vak personeel, dragen bij aan onze groei. Een nieuwe uitbreiding is op komst; het vakgebied infrastructuur. Wederom past ook deze uitbreiding binnen het kader van onze samenwerking.

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vijf vacaturebanken, te weten Bouwvacatures, Vacant, Techniekvacaturebank, Gamecareers & Officevacatures.

Laat een reactie achter