Doorplaatsen in Technisch Weekblad

Technisch WeekbladMet onze website Techniekvacaturebank.nl bereikt u maandelijks enkele tienduizenden werkzoekenden in de technische sector. Combineer dit met een print bereik van 50.000 abonnees van Technisch Weekblad en je hebt een goede succesformule voor het werven van nieuw personeel. Elke week heeft Technisch Weekblad een minimale oplage van 50.000 bladen. Naast de 20.000 abonnees (merendeel ingenieurs) worden de bladen ook verspreid onder de leden van het kiVi Niria.

leesgroep-technisch-weekbladTechnisch Weekblad is sinds kort verkrijgbaar op meer dan 50 hogescholen en universiteiten in Nederland. technisch Weekblad wordt verspreid op 100 verschillende locaties en gelezen op ruim 150 opleidingsrichtingen en faculteiten.

Technisch Weekblad is hiermee de grootste techniekkrant van Nederland met het bijbehorende kwalitatieve bereik onder technici in Nederland. mbotechniek: Sinds voorjaar 2011 ontvangen elke maand ook nog eens 20.000 mbo-technici technisch Weekblad

Wij van Techniekvacaturebank kunnen uw vacature eenvoudig en tegen zeer scherp tarief doorplaatsen in het Technisch Weekblad. Wij nemen niet alleen de advertentie opmaak voor u uit handen maar denken tevens mee met het schrijven van een wervende tekst. Voordat de vacature doorgeplaatst wordt krijgt u altijd een exemplaar ter verificatie van ons.

Samengevat:

  • Uw vacature online op Techniekvacaturebank.nl (tarief: € 350)
  • Uw vacature doorgeplaatst in Technisch Weekblad (full colour) (tarief: € 1400,-)
  • Uw vacature online doorgeplaatst op Betabanen.nl (tarief: € 350,-)
  • Wij verzorgen de volledige advertentie opmaak voor u
  • U heeft de eindcontrole over de uiteindelijke advertentie

Van € 2100,- Voor: € 995,-


QR code Hanze Media Groep

Nieuw!

We kunnen tevens uw vacature voorzien van een unieke QR code. Dankzij een QR code kunnen kandidaten met een smartphone de vacature eenvoudig bekijken op hun mobiele telefoon.

Indien u hier gebruik van wilt maken nemen we de QR code mee in de advertentie opmaak.

Vacature plaatsen? Neem contact op met Hanze Media Groep via 038 423 33 30

Tags:

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vijf vacaturebanken, te weten Bouwvacatures, Vacant, Techniekvacaturebank, Gamecareers & Officevacatures.

Laat een reactie achter