Mailing Bouw: 13.000 bouwtechneuten

U zoekt die ene technicus die iedereen zoekt, vaak al werkzaam in de branche en moeilijk te vinden via de traditionele kanalen. U wilt er zeker van zijn dat alle mogelijke relevante kandidaten van Bouwvacatures de vacature hebben gezien. Daarnaast kan het nuttig zijn om de vacature ook breder uit te zetten onder een groep latent werkzoekenden. Voor deze moeilijk invulbare vacatures hebben we een nieuw product ontwikkelt: De vacature Promotiemail.

Statistieken die er toe doen

Met onze vacature promotiemail bereikt u in één mailing direct 13.000 actief werkzoekenden (bouwvacatures.nl). Hiermee bent u als werkgever in staat direct respons te creëren op uw vacatures. Doorgaans hebben onze campagnes een openrate van 20% en een CTR van 3%. Dit zijn concreet 390 geïnteresseerde kandidaten voor uw vacature!

Voorbeeld campagne

Hieronder treft u een voorbeeld campagne die we hebben verstuurd voor De Klussenier. Naast massemedia kanalen als RTL (sponsoring van Help mijn man is klusser) gebruikt dit bedrijf ook heel gericht de media middelen die wij bieden in het bouwsegment.

 

Bouwvacatures Mailing

Meer weten

Voor meer informatie over deze vacature promomail kunt u bellen met 038 423 33 30. Of stuur een mail naar info@bouwvacatures.nl.

Tags:

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vijf vacaturebanken, te weten Bouwvacatures, Vacant, Techniekvacaturebank, Gamecareers & Officevacatures.

Comments are closed.